FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Zahájení letní turistické sezóny 2017

Začátek akce: 03.06.2017 (so)
Předpokládaný konec: 16.09.2017 (so)
Druh akce: Neupřesněno
Místo konání: Osoblaha: Úzkorozchodná trať Třemešná ve Slezsku - Osoblaha
Samotná letní sezóna propukne na Osoblažsku v červnu, kdy začnou jezdit od 3. června nejprve každou sobotu parní vlaky. A právě 3. června vyjede pro děti Pohádkový parní vlak s Loupežníkem Hotzenplotzem. Turistům také doporučujeme přijet i v sobotu 10. června, kdy budou moci navštívit v Osoblaze tematickou hru „Hry bez hranic Mikroregionu Krnovsko“ a sledovat tak, jak obce místního regionu mezi sebou bojují v duchu Her bez hranic, které mnozí mohou znát z televizní obrazovky počátku 90. let.

Během léta, kdy budou parní vlaky jezdit každý víkend je navíc ve spolupráci s Mikroregionem Osoblažsko a obcemi Osoblažska připravováno mnoho dalších tematických vlaků. Za všechny jmenujme například parní vlak na IV. ročník Velkého lukostřeleckého turnaje na zámku Slezské Rudoltice v sobotu 15. července popřípadě Strašidelný večerní vlak do strašidelného zámku ve Slezských Rudolticích v sobotu 26. srpna nebo Gastrovlak na VI. ročník Gastrofestivalu „Ochutnej Osoblažsko“ do Osoblahy v sobotu 2. září. Parní vlaky pak svou letní sezónu uzavřou třetí sobotu (v září jezdí vlaky pouze o sobotách) v měsíci – 16. září.
Základní informace: 298 Úzkorozchodná trať Třemešná ve Slezsku - Osoblaha
Další informace:http://www.osoblazsko.com
Autor:Leo Dedek (OS Oblík, IC Osoblažsko)
e-mail: oblik.dh@quick.cz
organizace: č. 56
Aktualizace:24.04.2017 v 19:59 hodin

VYHLEDÁVÁNÍ V DATABANCE AKCÍ

Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule