FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Oddíl (dužina) SVĚTLOV Bojkovice [ Sdružení nebo spolek ]

Oddíl (dužina) SVĚTLOV Bojkovice vznikl v roce 1996. Jako dužina - samostatný článek s právní subjektivitou - patříme do sdružení DUHA - sdružení pro volný čas dětí a mládeže, pohyb a pobyt v přírodě, hry a recesi.

Duha znamená nejen pestrost barev, ale i názorů a ideálů, které existují vedle sebe, vzájemně se tolerují a navzájem se respektují. Proto je činnost Duhy zobrazená v jednotlivých projektech činností barevně odlišená. Barvy projektů tak již vyjadřují jejich samotný obsah a zaměření.

Pro svou činnost jsme se připojili do Žlutého projektu. Žlutá je barvou Slunce, energie, a to jsou děti. Naše pravidelná celoroční činnost - schůzky, výpravy do přírody, víkendovky, turistické závody a další - vrcholí na letním táboře.

Sdružení Duha zaměřuje své hlavní úsilí na všestranný fyzický a duševní rozvoj dětí a mládeže, především tak, že podporuje přímou práci s dětmi a mládeží. Program organizace vyjadřuje duha jako nejpestřejší spektrum názorů existujících vedle sebe. Symbolizuje most porozumění a dialog jako jeho formu. Duha zabezpečuje odbornou garanci a účast při výcviku rádců a instruktorů pro volný čas, např. na víkendové akce, tábory pro děti a mládež, kurzy a letní školy na zdokonalení tábornických sociálněpsychologických schopností vedoucích.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.Bojkovice.cz

AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 56, 19.12.2003 v 19:38 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule