FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Centrum volnočasových aktivit Všetuly [ Sdružení nebo spolek ]

Centrum volnočasových aktivit Všetuly

Centrum volnočasových aktivit vzniklo v budově bývalé základní školy ve Všetulích. Svou pravidelnou činnost zahájilo v září 2003, kdy byly otevřeny zájmové kroužky pro děti i kurzy pro dospělé. Od ledna 2004 Centrum pracuje jako organizační složka Městského úřadu v Holešově. Programově se věnuje účelnému a zábavnému využití volného času dětí, mládeže i dospělých. Základem činnosti jsou pravidelné zájmové útvary, ale často pořádá i jednorázové akce - výtvarné ateliéry, semináře, plesy, diskotéky apod.
K lednu 2004 má Centrum přibližně 250 stálých členů jednotlivých kroužků, dále otvírá klubovnu pro neorganizované děti, kterých přijde každý týden asi 120.
Centrum pořádá prázdniny v době podzimních a jarních prázdnin, zájezdy do divadel a na jiné kulturní akce, víkendové pobyty v přírodě.

Program je vytvářen co nejpestřeji, aby byly uspokojeny požadavky co největšího množství lidí s rozdílnými zájmy - sportovními, kulturními, literárními, výtvarnými aj. V blízké době by měla být činnost Centra rozšířena o kroužek práce s PC.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Centrum volnočasových aktivit Všetuly
Mgr. Jarmila Vaclachová
Sokolská 70
769 90 Holešov
Česko (CZ)
tel: (+420) 573 396 928

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.holesov.cz

AKTUALIZACE: Vít Solař (MIC Holešov) org. 56, 05.04.2004 v 16:03 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule