FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Ubytování - Koupaliště Ricco [ Autokemp, kemp nebo tábořiště ]

Ubytování - Koupaliště Ricco
Ubytování v chatkách - koupaliště Příbor

V kempu se nachází 7 chatek pro čtyři osoby. Kapacita kempu 28 lůžek v chatkách, možno postavit i stany. Chatky jsou zcela nové vybavené povlečením, vytápěné,rádio,lednička verandu s posezením, plážový servis. Jsou v těsné blízkosti bazénu. Toalety i sprchy jsou součástí kempu s teplou vodou vzdálené pouze 50 m.
Ubytování mají u nás zdarma koupání po celou dobu pobytu, za vozidlo se neplatí - zdarma uvnitř areálu. Výhodná nabídka polopenze a plné penze.

Doporučené termíny pro rodinné rekreace:

Květen a červen jsou měsíce určené pro školy a školská zařízení. AVŠAK i zde se volné termíny najdou.



UPOZORNĚNÍ:

Termíny u individuální rekreace Vám zablokujeme až po vypsání závazné přihlášky a složení vratné zálohy 1000 Kč. Přihláška je k dispozici na těchto internetových stránkách, nebo Vám ji rádi obratem zašleme poštou či odfaxujeme. Pobyt se platí až na místě v den nástupu. V případě,že zrušíte svůj termín, předčasně odjedete, nebo se nedostavíte v den nástupu Vaše záloha propadá a bude použitá na vykrytí vzniklých ztrát.

koupaliště Ricco


koupaliště Ricco

kapacita lůžek objektu 28 restaurace ANO studená kuchyně ANO vegetariánská kuchyně ANO parkoviště ANO zastávka bus (m) ANO zastávka vlak (m) ANO mluvíme cizím jazykem ANO prodej základních potravin ANO klidná poloha ANO terasa či zahrada ANO možnost stanování ANO pokoj bez soc. zařízení ANO WC na pokoji ANO sprcha na pokoji ANO umyvadlo na pokoji ANO TV na pokoji ANO TV místnost ANO příjem satelitní TV ANO přístup na internet ANO kuchyňka k dispozici ANO společná kuchyňka pro více pokojů ANO konferenční místnost ANO koutek pro děti ANO vhodné pro rodiny ANO chatky ANO vstup se psem ANO nekuřácké zařízení ANO sauna ANO 1 kmposilovna ANO 1 kmtenisový kurt ANO 2 kmvíceúčelové hřiště ANO dětské hřiště ANO krytý bazén ANO 6 kmkoupaliště bazén ANO přírodní koupaliště ANO 5 kmturistické terény ANO cyklo ANO cyklisté vítáni ANO jízdy na koních ANO 3 kmběžecké terény ANO půjčovna kol ANO uzamykatelný objekt pro kola ANO možnost platit VISA kartou ANO směnárna ANO 2 kmLETNÍ orientační cena lůžko/noc 150 TOP SEZONA-prázdninyLETNÍ orientační cena ubyt.+ snídaně/os 200 LETNÍ orientační cena ubyt.+ polopenze/os 290 LETNÍ orientační cena ubyt.+ plná penze/os 380 (Další informace)

KONTAKTNÍ ADRESA:

Koupaliště Ricco
Janáčkova 928
742 58 Příbor
Česko (CZ)
tel: (+420) 777 100 007

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.koupaliste.cz

AKTUALIZACE: Petra Kolářová (Kancelář vedení města) org. 139, 02.09.2013 v 12:28 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule