FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Penzion Lasákův Mlýn [ Hotel nebo hostel ]

Penzion Lasákův Mlýn je původní vodní mlýn z roku 1888, který byl v roce 1994 zrekonstruován na hotel a následně v roce 2019 přejmenován na penzion, protože lépe vystihuje atmostéru tohoto místa.
Svým návštěvníkům nabízí výjimečné a ojedinělé prostředí v přírodním areálu. Dominantou je soukromý rybník a okrasná zahrada se skalkou.
Areál se skládá ze dvou samostatně stojících budov, ve kterých nabízí ubytování v kategoriích Standard a Ekonomy, 1 školicí sál, restauraci s původními dřevěnými stropy, letní zahrádku, ratanovou zahradu a vlastní parkoviště.
Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi, soukromé akce, oslavy a svatby. Stejně tak pro firemní akce, pracovní pobyty, školení, večírky a teambuilding.
Nachází se na okraji Boskovic (2 km od centra). Boskovice jsou město s bohatou historickou minulostí, leží v blízkosti Moravského krasu a z Brna je to k nám 45 km.
Výhodné umístění na okraji města vybízí ke klidným procházkám do okolní přírody, aktivní turistice nebo vyjížďkám na kole (v zimním období na běžkách).

KONTAKTNÍ ADRESA:

Penzion Lasákův mlýn, a. s.
Dukelská 77
680 01 Boskovice
Česko (CZ)
tel: (+420) 516 454 441
(+420) 730 512 446

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: správce systému (Městské informační středisko Boskovice) org. 130, 04.06.2020 v 10:34 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule