FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Dopravní přístupnost města Karviné [ Doprava ]

Do Karviné se dostanete vlakem ze dvou protipólných směrů, od Bohumína a od Českého Těšína. U vlakového nádraží se nachází ústřední autobusové nádraží, odkud vyjíždějí a končí své jízdy autobusy MHD, linky příměstské i dálkové dopravy. Autem nebo autobusem se do Karviné dostanete z Ostravy přes Petřvald, Orlovou nebo přes obec Doubravu. Z autobusového i vlakového nádraží se do centra města - Fryštátu - dostanete autobusovými linkami č. 2, 3, 4, 6, 9 ,10 (cílová zastávka OD Prior) nebo pěšky ulicemi Polní, Ostravská a kolem zimního stadiónu doprava a nahoru po ulici Svatopluka Čecha. (cca 1250 m od nádraží).

Návštěvníci z Polska se do Karviné dostanou přes hraniční přechody v Petrovicích u Karviné - část Marklovice (3 km od centra Karviné), nebo přes Český Těšín (15 km od Karviné), Chotěbuz a také přes Bohumín (20 km od Karviné), odtud pak dle ukazatelů směr Karviná. V rámci malého pohraničního styku můžete do Karviné pěšky, na kole i autem přes přechody v Karviné-Ráji, nebo v Petrovicích - Závadě u Karviné.

Nejbližší letiště je v Mošnově u Ostravy.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.karvina-info.cz

Typ záznamu: Doprava
AKTUALIZACE: uživatel č. 705 org. 56, 20.05.2004 v 12:38 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule