FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

EDUCA - Střední odborná škola, s.r.o. - VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH [ Encyklopedické heslo ]

EDUCA - Střední odborná škola, s.r.o.
Nový Jičín

Vzdělávání dospělých

Již několik let spolupracujeme s Úřadem práce v Novém Jičíně při realizaci rekvalifikačních kurzů.


V roce 2005/6 probíhají tyto kurzy:


Správce aplikací - čtyřměsíční kurz, který byl určen pro absolventy škol, kteří mají úplné střední vzdělání. Cílem kurzu je zvládnutí aktivního využití PC a prací spojených s komunikační technikou a znalosti a dovednosti z oblastí počítačového hardware a software, počítačových sítí a technických prostředků přenosu dat.


Obchodní činnosti - čtyřměsíční kurz, který byl určen především pro ženy, ale mohou jej absolvovat i muži. Základním vstupním předpokladem je absolvované střední vzdělání - vyučení. Cílem kurzu je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomicko-právního minima, obchodních činností, komunikace, motivace a informačních technologií. Velký důraz je kladen na praxi.


Asistentka - čtyřměsíční kurz, který byl určen ženám po mateřské dovolené, které se chtějí vrátit do pracovního procesu. Cílem je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomiky, marketignu, managementu, účetnictví, informačních technologií, komunikace a práva.


Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mírně porkorčilé a pokročilé.


V roce 2003-2005 proběhly tyto kurzy:


Asistentka - čtyřměsíční kurz, který byl určen ženám po mateřské dovolené, které se chtějí vrátit do pracovního procesu. Cílem je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomiky, marketignu, managementu, účetnictví, informačních technologií, komunikace a práva. Opakoval se dvakrát ročně.


Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mírně porkorčilé a pokročilé.


V roce 2002/03 proběhly tyto kurzy:


Asistentka - čtyřměsíční kurz, který byl určen ženám po mateřské dovolené, které se chtějí vrátit do pracovního procesu. Cílem je obnovení či získání teoretických i praktických znalostí a dovedností z oblasti ekonomiky, marketignu, managementu, účetnictví, informačních technologií, komunikace a práva.Opakoval se dvakrát ročně.


Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mirně porkorčilé a pokročilé.


Informační systémy - devítiměsíční kurz, který byl určen pro absolventy středních škol s maturitou se zájmem o výpočetní techniku.


Nová šance - čtyřměsíční kurz, který byl určen pro dlouhodobě nezaměstnané. Zaměřil se na oblast služeb, kovovýrobu a stavebnictví.


Ještě není pozdě - čtyřměsíční kurz, který byl určen pro nezaměstnané nad 45 let věku. Zaměřil se na přípravu podnikání.br />

Jazykové kurzy - anglického i německého jazyka, jak pro začátečníky, mírně porkorčilé a pokročilé.

KONTAKTNÍ ADRESA:

RNDr. Alena Olšáková
B. Martinů 1994/4
741 01 Nový Jičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 708 760
(+420) 556 703 658
fax: (+420) 556 710 239

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.educa-sos.cz

Typ záznamu: Encyklopedické heslo
AKTUALIZACE: Barbora Válková (EDUCA - Střední odborná škola, s.r.o.) org. 56, 09.03.2006 v 10:22 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule