FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

INTAKRYL - akrylátové disperzní barvy pro interiéry [ Výrobek nebo zboží k prodeji ]

INTAKRYL - akrylátové disperzní barvy pro interiéry
INTAKRYL - akrylátové disperzní barvy pro interiéry -

INTAKRYL
jsou jednosložkové vodou ředitelné barvy, obsahující jako pojivo kopolymerní styrenakrylátovou disperzi, plniva jemné zrnitosti, pigmenty, dispergační a biocidní prostředky a další přísady, vhodně upravující vlastnosti hmoty. Vyrábí se ve dvou variantách:
INTAKRYL - barva s velmi dobrou krycí schopností a vysokou bělostí v bílém odstínu, vytvářející matné povrchové úpravy.
INTAKRYL ST - vysoce tixotropní varianta pro provádění strukturálních povrchů

Použití: Povrchové úpravy stropů a stěn v interiérech. Vhodným podkladem jsou vápenocementové a cementové omítky, beton, cementovláknité a cementotřískové desky, sklocementové konstrukce a další stavební materiály.

Vlastnosti: Hustota: 1,5 - 1,7 kg/l Hmotnostní sušina: 60 - 70 %
pH 8 - 10 Objemová sušina: 45 - 50 %
Barva má výbornou přídržnost k různým stavebním materiálům. Nátěr má vysokou životnost, odolnost proti otěru za sucha i za mokra a je omyvatelný.

Příprava podkladu: Podklady musí být pevné, soudržné, suché, zbavené mechanických i mastných nečistot. Staré malířské nátěry je nutno předem odstranit, podklad přebrousit a dobře odprášit nebo omýt. Podklad napustit základním nátěrem PRIMER.

Pracovní postup: INTAKRYL se nanáší na podklad nanášecím válečkem, štětcem nebo stříkáním v jedné nebo dvou vrstvách. Teplota vzduchu a podkladu při nanášení a schnutí nátěru nesmí poklesnout pod + 5 °C. INTAKRYL ST se nanáší strukturovacím válečkem. Při nanášení je nutno dbát na stejnoměrné nanesení barvy na podklad, aby vznikla stejnoměrná struktura. Toho lze docílit vícenásobným pohybem válečku v různých směrech a konečným převálečkování plochy v jednom směru. INTAKRYL ST lze také nanášet stříkáním vhodným zařízením pro nanášení strukturálních barev nebo kombinací stříkáním a konečným převálečkováním. Teplota vzduchu a podkladu při nanášení a schnutí nátěru nesmí poklesnout pod + 5 °C.

Spotřeba: INTAKRYL 0,2 - 0,4 kg/m2, INTAKRYL ST 0,4 - 0,8 kg/m2 podle typu struktury.

Barevné odstíny: Bílý nebo odstíny RAL, EUROTREND, NCS a další odstíny dle dohody.

Balení a skladování: Plastové obaly o hmotnosti 1,5 - 45 kg. Výrobek se skladuje v původních obalech při teplotách +5 až +25 °C, skladovatelnost min. 12 měsíců od data výroby. Barva nesmí zmrznout.

Bezpečnost a hygiena: INTAKRYL není škodlivý ve smyslu platných předpisů. Při práci používejte ochranné pomůcky a dodržujte zásady osobní hygieny. Při aplikaci stříkáním chraňte oči a dýchací orgány, v uzavřených prostorách zajistěte větrání pracoviště. Při zasažení očí vypláchněte důkladně velkým množstvím čisté vody a vyhledejte lékařské ošetření.

Likvidace odpadů: Plastové obaly likvidujte jako ostatní odpad, kód odpadu: 150102. Zbytky barvy a silně znečištěné obaly likvidujte jako nebezpečný odpad, kód odpadu: 080111.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sokolovská 361/2
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 412 038
(+420) 556 410 795
fax: (+420) 556 410 263
DENAS COLOR, a.s. - 56

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.denascolor.cz

AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 08.06.2004 v 13:00 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule