FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

DENAPOX B - disperzní dvousložková epoxiakrylátová barva [ Výrobek nebo zboží k prodeji ]

DENAPOX B - disperzní dvousložková epoxiakrylátová barva -

DENAPOX B
je dvousložková, vodou ředitelná barva, určená pro nátěry silikátových podkladů s vysokými požadavky na chemickou odolnost a životnost v interiéru i exteriéru. Pigmentovaná složka DENAPOX B obsahuje speciální akrylátovou disperzi, anorganické a organické pigmenty, koalescenty, biocidní, smáčecí a dispergační prostředky, odpěňovač, reologické modifikátory a další přísady, vhodně ovlivňující vlastnosti hmoty. DENAPOX TUŽIDLO obsahuje emulzi epoxidové pryskyřice.

Použití: Nátěry betonových podlah, stěn, jímek a jiných silikátových podkladů a konstrukcí v silně namáhaném prostředí - potravinářské a chemické provozy, pracoviště se zdroji ionizujícího záření, zdravotnická zařízení, prostory lázní a bazénů, prostory společného stravování apod.

Vlastnosti:
Hustota: 1,25 - 1,40 kg/l
Hmotnostní sušina: 45 - 60 %
pH 8 - 10
Objemová sušina: 35 - 50 %
Nátěr má vynikající odolnost proti působení chemických vlivů, čistících a desinfekčních prostředků a vzhledem k výborné odolnosti proti působení UV záření a povětrnostních vlivů je vhodný i pro použití v exteriéru.

Příprava podkladu: Podklady musí být suché, zbavené mechanických i mastných nečistot a zbytků nátěrů nesoudržných s podkladem. Savé podklady se napustí základní napouštěcím nátěrem PRIMER B.

Pracovní postup: Před aplikací se barva DENAPOX B a DENAPOX TUŽIDLO smísí v poměru 100 : 7, přičemž se vždy do barvy přidává za stálého míchání tužidlo. Zpracovatelnost natužené barvy je minimálně 12 hodin při 23 °C. Míchání se provádí vhodným míchacím zařízením (např. vrtačkou s míchadlem), ruční míchání je nepřípustné. Barva se nanáší na podklad válečkem, štětkou nebo stříkáním ve dvou nebo více vrstvách s odstupem mezi nátěry min. 12 hodin. Teplota při nanášení a schnutí nátěru nesmí poklesnout pod + 10 °C

Barevné odstíny: Dle vzorkovnic RAL, EUROTREND, NCS, ČSN nebo v odstínech dle dohody v matném provedení.

Balení a skladování: Barva a tužidlo se dodává v plastových obalech. Výrobek se skladuje v původních obalech při teplotách +5 až + 25 °C, skladovatelnost min. 12 měsíců od data výroby. Výrobek nesmí zmrznout.

Bezpečnost a hygiena: DENAPOX TUŽIDLO obsahuje epoxidové složky a je klasifikováno jako Xi dráždivý - dráždí oči a kůži, může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. Při práci s tužidlem a natuženou barvou dodržujte bezpečnostní pokyny, uvedené v bezpečnostním listu DENAPOX TUŽIDLO. Používejte ochranný oděv, plastové nebo pryžové rukavice a ochranné brýle nebo štítek. Při práci v uzavřených prostorách zajistěte větrání. Při nedokonalém větrání a při aplikaci stříkáním používejte ochrannou masku s filtrem proti organickým parám. Při rozsáhlejším potřísněním pokožky omyjte postižená místa vodou a mýdlem, při zasažení očí vypláchněte proudem čisté vody, ve vážnějších případech vyhledejte lékařské ošetření.

Likvidace odpadů: Prázdné kovové obaly odevzdejte do sběru, kód odpadu: 150104. Plastové obaly likvidujte jako ostatní odpad, kód odpadu: 150102. Zbytky barev a znečištěné obaly likvidujte jako nebezpečný odpad, kód odpadu: 080111.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sokolovská 361/2
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 412 038
(+420) 556 410 795
fax: (+420) 556 410 263

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.denascolor.cz

AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 07.06.2004 v 09:38 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule