FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Chata Viktorka [ Chata, chalupa ]

Naši chatu najdete v pohoří Jeseníky, v malebné podhorské vesničce Malá Morávka, v těsném sousedství lázeňského městečka Karlova Studánka. Je zde velmi krásně, pobyt v létě i zimě nabízí širokou škálu aktivního odpočinku v bezprostředním okolí chaty, i ve vyhlášených střediscích v Jeseníkách, která jsou od nás velmi dobře přístupná.

Příjezd automobilem je možný až do bezprostřední blízkosti chaty. V přízemí je společenská místnost, vybavená barem, kulečníkovým stolem, TV a HiFi věží, která zároveň slouží i jako jídelna, v jejímž sousedství je plně vybavená kuchyně, umožňující při individuální turistice samostatnou přípravu jídel.
Samozřejmostí jsou sprchy a soc. zařízení. K
apacita chaty je 40 lůžek ve 12 pokojích. Pro skupiny hostů zajišťujeme celodenní stravování, případně polopenzi.

Během vlahých letních večerů je velice příjemná možnost posezení u táboráku, v zimních měsících je nespornou výhodou lyžařský vlek v blízkosti chaty. Podzim - ten se stává svátkem houbařů. Zde jsou jako v ráji. A pohled na barevnou přírodu je v tomto období velmi romantický... Jaro - probouzení přírody ze zimního spánku - je krásné snad všude na světě. V lyžařských střediscích však přechází prakticky zima přímo do léta, lyžuje se tu do května. Pak již musí sportovci ustoupit přírodě, zejména rašící vzácné vegetaci a hnízdivšímu ptactvu.

Díky lukrativnímu umístění a lidovým cenám za poskytované služby se naše chata stala vyhledávaným místem pro pořádání pracovních seminářů, školení, dětských letních i zimních táborů, škol v přírodě, lyžařských výcviků a v neposlední řadě i pro individuální turistiku rodin, či skupin.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Chata Viktorka
Mgr. Milan Kamrádek
Malá Morávka
793 36 Malá Morávka
Česko (CZ)
tel: (+420) 554 273 062
(+420) 737 719 590

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: Petr Svoboda (Infomorava.cz) org. 56, 19.10.2004 v 17:32 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule