FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

[ Klub českých turistů - výbor ]

Vítejte na nových stránkách Klubu českých turistů


Historie KČT sahá do roku 1888, kdy byl klub založen Vojtěchem Náprstkem. Má necelých 40 tis. členů, z toho téměř čtvrtinu mládeže.


Organizační struktura: Základní organizační jednotkou KČT jsou odbory, které se sdružují do 14 oblastí, totožných s hranicemi krajů. Vše zastřešuje ústředí KČT se sídlem v Praze. Členové KČT organizují každoročně přes tisíc akcí určených pro členy klubu i neorganizované zájemce o všechny druhy turistiky - pěší, cyklo, lyžařskou a vodní turistiku, mototuristiku, speleoturistiku, vysokohorskou turistiku, turistiku zdravotně postižených. Turistické oddíly mládeže jsou sdruženy do Asociace TOM ČR.


Výhody a podmínky členství v KČT
Klub českých turistů svým členům poskytuje mnoho výhod a slev. Podrobnosti najdete zde.


Jak se stát členem KČT
Pokud se rozhodnete stát členy Klubu českých turistů, kontaktujte sekretáře nejbližší oblasti KČT. Kontakty najdete v menu "OBLASTNÍ DĚLENÍ KČT".

UMÍSTĚNÍ


AKTUALIZACE: Josef Pithart (Klub českých turistů) org. 2, 20.04.2005 v 19:13 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule