FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

První Bobová spol. s r.o. [ Sport ]

První Bobová spol. s r.o.
Bobová dráha ve Špindlerově Mlýně nabízí možnost aktivního využití volného času pro turisty i sportovně založené jedince bez rozdílu věku. Nachází se v části Bedřichov v bezprostřední blízkosti hotelu Harmony, cca 10 min pěšky od centra. K dispozici je i parkoviště pro osobní automobily a autobusy ve vzdálenosti 100 m od bobové dráhy.

Bobová dráha s celoročním provozem zahájila provoz dne 7.8.1997. Použitá technologie německé firmy Wiegand byla postavena v inovované podobě teprve třetí na světě! Podobných projektů je na celém světě více než tři sta. Celý projekt je přirozeně zakomponován do přírody a kontakt s okolní přírodou je i při vlastní jízdě dokonalý. Konstrukčně účelné vozíky s brzdou umožní každému zvolit optimální rychlost a styl jízdy. Po plynulé jízdě ke startu letní bobové dráhy následuje příjemný a bezpečný zážitek z jízdy hladkým nerezovým žlabem. Vozíky jsou určeny pro jednu nebo dvě osoby. Jízda na 1400 m dlouhé dráze se 22 zatáčkami, 3 tunely a 5 terénními zlomy je snadná a bezpečná, neboť rychlost vozíku regulujete sami účinnou brzdou.

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

Typ záznamu: Sport
AKTUALIZACE: Michal Vávra (TO 20) org. 2, 31.10.2005 v 15:44 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule