FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Ranč Montara [ Koně, dostihy, hipoturistika ]

Ranč Montara
Ranč Montara se nachází v překrásné krajině Podkrkonoší. V provozu je od roku 2000 a může se pochlubit vlastním chovem. Momentálně zde na Vás čeká 19 koní včetně tří poníků pro děti. Najdete tady ale i jiná zvířata jako krávy, kozy, ovce, kočky a pejsky.
Pro každého
Při výuce jízdy se vám bude věnovat kvalifikovaný trenér, který připravuje koně také pro hypoterapii. Výuka probíhá na dvou jízdárnách a s koňmi chodíme samozřejmě do překrásného okolí na vyjížďky. Svézt se můžete i kočárem či pivovarským vozem. Pořádáme večery s grilováním a živou country hudbou.
Dětem
Každé léto od 1.7. do 31.8. pořádáme dětské tábory s výukou jízdy na koni. Termíny nejsou nijak omezené, přijet můžete kdykoliv. Děti ubytujeme přímo na statku, k dispozici mají klubovnu, tenisový kurt, bazén atd. Celodenní stravování je zajištěno. Čeká je zajímavý program po celý den včetně večerního opékání a zábavy.

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

AKTUALIZACE: Michal Vávra (TO 20) org. 2, 09.11.2005 v 11:59 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule