FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Penzion U Gigantu [ Penzion ]

Ceny pokojů se pohybují mezi 700 - 1500,- Kč/noc. V případě dlouhodobého pobytu je možné dohodnout slevu. Krome standartních služeb jako jsou televize se satelitním připojením, kuchyňka, lednička a vlastní sociální zařízení je v ceně pokoje zahrnuta snídaně.

Náš penzion také disponuje vlastní zahradou, která přímo vybízí k příjemnému a klidnému posezení. Parkování je zajištěno ve vlastním uzavřeném parkovišti s přímým vstupem do penzionu.
Penzion se nachází v blízkosti centra a nákupní zóny Borská pole. Našim hostům dále nabízíme možnost faxování, praní prádla a další služby zvyšující komfort a pohodlí.

Penzion disponuje jedním apartmánem s možností přistýlky, osmi dvoulůžkovými pokoji a jedním jednolůžkovým pokojem. Všechny pokoje jsou standartně vybaveny televizí se satelitním programem, kuchyňkou a sociálním zařízením.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Penzion U Gigantu
Chvojová 8
301 00 Plzeň
Česko (CZ)
tel: (+420) 606 652 427

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.ugigantu.unas.cz

Typ záznamu: Penzion
AKTUALIZACE: Ivana Loskotová (TO 08) org. 2, 17.11.2005 v 17:30 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule