FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Mikroregion Centrum Železných hor [ Sdružení měst nebo obcí ]

Mikroregion Centrum Železných hor
Mikroregion byl založen v roce 1999, jeho cílem je spolupráce, rozvoj a efektivní skloubení požadavků všech členů mikroregionu.
Jeho součástí jsou tyto obce - Bojanov, Ctětín, České Lhotice, Hodonín, Krásné, Křižanovice, Libkov, Liboměřice, Lukavice, Nasavrky, Seč. Sídlem mikroregionu je Krásné.
Mikroregion leží v CHKO Železné hory. Celá oblast je vhodná pro letní i zimní turistiku, agroturistiku a hipoturistiku.Je zde celá řada turistických stezek, cyklostezek, naučných avlastivědných stezek a zimních lyžařských tras. Hipostezky jsou vedeny přírodou a spojují jednotlivé koňské ranče.

V roce 2005 se mikroregion stal členem MAS Železnohorský region, jenž má za cíl obnovit pospolitost oblasti řešením projektů pomocí metody LEADER, tj. spoluprací všech obyvatel a právních subjektů v regionu.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Mikroregion Centrum Železných hor
Radislav Kumpan, předseda
Horní Bradlo 7
539 53 Horní Bradlo
Česko (CZ)

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.czh.cz

AKTUALIZACE: Kateřina Korejtková (MAS Železnohorský region) org. 184, 11.12.2012 v 16:54 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule