FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Horská chata Arnika [ Chata, chalupa ]

Horská chata Arnika je nově zrekonstruovaný areál chaty Slováckých strojíren postavený v roce 1970. Kompletní rekonstrukcí prošly téměř veškeré prostory a místnosti. Na ostatních se neustále pracuje. Zájmem společnosti FiSS Group s.r.o., která je provozovatelem této chaty je znovuobnovení klientely, která toto zajímavé místo v minulosti často navštěvovala.
V chatovém komplexu je v provozu nová restaurace o kapacitě 40 osob, jejíž součástí je televize, nový bar, herna, nové toalety, sprchou a přípravě je taktéž kavárna s plánovanou kapacitou asi 30 osob. Restarační zařízení nabízí příjemné prostředí s celodenním provozem, českou i zahraniční kuchyň, točené pivo, zmrzlinové poháry a nepřeberné množství alkoholických i nealkoholických nápojů za výhodné ceny.

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: Pavel Kuča org. 56, 21.01.2006 v 23:33 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule