FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

VN KONZULT, s.r.o. [ Účetní a ekonomické služby a poradenství ]

KK

Firma VN KONZULT, s.r.o. jako samostatný subjekt působí v oblasti poradenství pro rozvoj venkova od roku 2003. Její představitelé nabývali zkušenosti z dané oblasti již od roku 2000.

Záběr činnosti firmy je široký, od posouzení vhodnosti a především věcnosti případných záměrů, zpracování podkladových dokumentů a žádostí, organizace výběrových řízení, pomoc při administraci projektů až po konečné vyhodnocení. Týká se využívání dotačních programů ČR a EU.

Hlavní činnost firmy však spočívá v dlouhodobém, koncepčním a kontinuálním organizačním poradenství pro územní celky a zájmová sdružení, především na území okresů Pardubice a Chrudim v Pardubickém kraji, v oblasti udržitelného rozvoje venkova.

Bavíme se realizací vlastních projektů a organizační pomocí při pořádání společenských, kulturních, osvětových a vzdělávacích akcí ve spolupráci se subjekty v zájmovém území a ucelenou propagací regionů v oblasti cestovního ruchu.

Cílem naší činnosti je pomoc při vytváření vhodných podmínek pro obnovení tradiční pospolitosti obyvatel a nastavení kroků ke zvýšení hospodářské stability regionů na základě principů bioekonomiky prostřednictvím maximalizace osvěty v rámci využívání místních zdrojů za spolupráce veřejného sektoru, podnikatelů a neziskových a zájmových organizací.


O výsledcích našich projektů, akcí a činnosti se můžete dovědět více v aktualitách, dokumentech a fotogaleriích námi organizovaných či spoluorganizovaných akcí a jednotlivých subjektů uvedených na liště úvodní strany www.vnkonzult.cz. Stačí kliknout.........

KONTAKTNÍ ADRESA:

VN KONZULT, s.r.o.
Kateřina Korejtková, certifikovaný manažer venkovských regionů
Za Sokolovnou 744
533 41 Lázně Bohdaneč
Česko (CZ)
tel: (+420) 606 436 659

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.vnkonzult.cz

AKTUALIZACE: Šormová Helena (INFOSYSTEM s.r.o.) org. 142, 03.01.2022 v 05:13 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule