FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu [ Zpravodaj města nebo obce ]

Informační zpravodaj obce Bělotín

Vážení občané, milé mažoretky!

Nabídka kulturních a sportovních programů naší obce se letos opět, již tradičně, rozšíří o velkou celostátní soutěž mažoretek. Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu je největší evropskou soutěží, žádná jiná země nemusí organizovat svůj národní šampionát v tak velkém rozsahu.
Jsem proto velmi rád, že organizace kvalifikačního kola takového mistrovství byla svěřena právě naší obci. Věřím, že občané i návštěvníci Bělotína srdečně a s pozorností přivítají mažoretky z mnoha měst a obcí, že budou se zájmem sledovat jejich soutěžní choreografie, kterými budou usilovat o účast ve finále MČR, a ty nejlepší o nominaci na mistrovství Evropy. Mažoretkám přeji úspěšné předvedení soutěžních sestav, zájem diváků i příjemné prožití volných chvil v naší obci.

Bělotín, obec mladého elánu, vás vítá.

Soutěž se řídí soutěžním řádem a ústředními propozicemi MČR a pravidly soutěže IFMS.

Informační zpravodaj obce Bělotín

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.majoretsport.cz

AKTUALIZACE: Petr Svoboda (Infomorava.cz) org. 56, 17.04.2015 v 09:23 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule