FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Svatomichaelský pěvecký sbor [ Pěvecký sbor ]

Svatomichaelský pěvecký sbor
Baví vás zpívání?
Tak jste u nás vítáni.
Máte-li zpěvný hlas?
Tak přijďte mezi nás!
Náš Svatomichaelský pěvecký sbor má kolem 30 členů různých věkových kategorií v hlasovém zastoupení soprán, alt, tenor, bas. Zpíváme písně liturgické i světské, lidové i moderní úpravy či spirituály. Sbor byl založen v roce 2009. Obec Řepiště reprezentujeme na různých kulturních akcích, např. na mezinárodním festivalu Slezská lilie, u příležitosti křtu knihy B. Pavloka, na vánočních a výročních koncertech, při výročí 100 let včelařské organizace Paskov, na krmášských slavnostech, při mších v kostele. Pravidelně taky vystupujeme v Domě pokojného stáří ve Frýdku ��" Místku aj. Od roku 2011 sbor úzce spolupracuje s nově vzniklým symfonickým orchestrem - Moravskoslezskou sinfoniettou. V roce 2011 sbor také uzavřel družbu se smíšeným pěveckým sborem Slavíkem z Pacova.
Svatomichaelský pěvecký sbor řídí Mgr. Hana Kukučková.
Zveme zájemce do sborové zkoušky, která se koná každé úterý od 17:00 hodin v hasičárně v Řepištích. Přijďte se k nám podívat, zazpívat, pobavit potěšit.

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Pěvecký sbor
AKTUALIZACE: Rostislav Kožušník org. 56, 22.05.2012 v 07:47 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule