FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Pedagogicko psychologická poradna v Bílovci [ Poradna ]

Elokované pracoviště Pedagogicko-psychologické poradny Nový Jičín, bylo od září 2002 otevřeno v Bílovci.

Do roku 1999 byl jediným pracovištěm PPP Nový Jičín na celém okrese. Od roku 1999 bylo zřízeno pracoviště ve Studénce, kde pracovali celkem 3 lidé. Studénka ovšem není tak dobře dopravně dostupná jako Bílovec, proto bylo zahájeno jednání s vedením města Bílovec, jehož účelem bylo vytipování vhodných prostor. Rada města vyšla požadavkům PPP Nový Jičín plně vstříc a nabídla k pronájmu prostory na ul. Příkopní, tam kde dříve byl sociální odbor Městského úřadu v Bílovci a kde v současné době v I. patře sídlí kontaktní místo dávek státní sociální podpory. Částka za pronájem prostor je symbolická, poradna hradí pouze náklady na energie a provoz.

V bílovecké poradně pracují v současné době 2 zaměstnanci: Mgr. Marek Khýr, psycholog a Mgr. Marie Sauerová, speciální pedagog.
Jedním z nejčastějších problémů, které poradna řeší jsou problémy s výukou. Objednávky na vyšetření přicházejí nejen z podnětů školy, ale také ze strany rodičů. Objednávky jsou přijímány denně od 7 - 15.30 hodin.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Pedagogicko psychologická poradna v Bílovci
Mgr. Jiří Novák
Příkopní
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 771 144

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Poradna
AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 56, 18.10.2002 v 11:52 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule