FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Mateřská škola [ Mateřská škola ]

Budova mateřské školy byla postavena pro čtyři třídy dětí, s kapacitou l20 míst. Byla otevřena l. 9. 1974. V současné době, kdy došlo k poklesu populace, jsou v MŠ pouze tři třídy, v nichž je zapsáno 83 dětí. Pokud se týká zaměstnanců, pracuje nyní v mateřské škole 6 učitelek, 2 správní zaměstnanci a ve školní kuchyni jsou zaměstnány kuchařky s celkovým úvazkem 2,6 pracovnice.
V průběhu školního roku uskutečňuje mateřská školka různé pravidelné akce např.: Mikulášská nadílka, vánoční besídka pro rodiče i pro děti, oslava Velikonoc, stavění a kácení máje, besídka ke Dni matek, pravidelné zájezdy na divadelní představení v Uherském Brodě a výlet na konci školního roku do Lešné.

Ve školce probíhá výuka hry na zobcovou flétnu, výuka logopedie pro správnou výslovnost dětí a plavecký výcvik. K budově mateřské školy patří velká zahrada, kterou děti po celý rok náležitě využívají.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.nivnice.cz

Typ záznamu: Mateřská škola
AKTUALIZACE: Markéta Mácová org. 56, 25.10.2002 v 09:45 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule