FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Penzion Bělá [ Penzion ]

Kapacita: 4 pokoje, 8 lůžek
Základní cena: 250 kč

Penzion se nachází nedaleko jablunkovského náměstí. Je obklopen rodinnými domky v blízkosti řeky Olše. Již při prvním pohledu působí velice pěkně a příjemně. Je ponejvíce navštěvován zákazníky, kteří chtějí strávit klidný a ničím nerušený večer v soukromí při svíčkách. Mohou využít i boxy, které jsou součástí menší restaurace pro 16 osob. Tato místnost je oddělena klenbou a třemi schody od větší restaurace, která má asi 30 míst. Zde se nachází i velký bar, který je ve večerních hodinách osvětlený a proto vyniká v tmavém prostředí penzionu.
Také vkusně upravený jídelní lístek Vás seznámí s mnoha dobrými jídly (která jsme měly možnost ochutnat), připravovanými v malé kuchyňce.
První patro slouží pouze k ubytování hostů. Penzion nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny televizí, minibarem a mají koupelnu. U vchodu je část prostoru vymezena pro letní posezení. I zde je možnost pořádání společenských akcí a využívání velkého sportovního areálu, spolu se stadionem a tenisovým kurtem. Tento sportovní areál slouží pro každodenní rekreaci obyvatel i hostů. Penzion má vlastní parkoviště.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Penzion Bělá
Bělá 1033
739 91 Jablunkov
Česko (CZ)
tel: (+420) 558 357 725
fax: (+420) 558 358 115

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

Typ záznamu: Penzion
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 03.02.2010 v 15:32 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule