FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

.Com hotel lux - Albena [ Hotel nebo hostel ]

.Com hotel lux - Albena
Nově zrekonstruovaný 5-poschoďový hotel leží v přírodním parku vzdálený od pláže asi 800 m (na pláž jede pravidelně minibus). V hotelu je vstupní hala s recepcí, směnárna, sejfy, restaurace, lobby bar, hřiště, animační programy. Před hotelem je bazén pro dospělé a děti, slunečník a dvě lehátka u bazénu na pokoj zdarma. Ubytování v moderně zařízených dvojlůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení /sprchu, WC/, balkón, SAT-TV, rádio, telefon.
ALL INCLUSIVE: plná penze formou švédských stolů včetně nápojů, během dne káva, čaj, zmrzlina, ovoce a zákusky, bulharské alkoholické nápoje bez omezení. Sporty (badminton, kulečník, tenis, stolní tenis, šachy, šipky, plážový volejbal, surf), každý večer taneční a folklórní vystoupení, diskotéky a kurz bulharské kuchyně.
Hodnocení***
.Com hotel lux - Albena
DALŠÍ INFORMACE: http://www.shenkos.cz

Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Jiřina Mihulová org. 2, 08.06.2003 v 14:05 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule