FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

LITE PARDUBICE - kurzy anglického jazyka [ Vzdělávací instituce ]

LITE PARDUBICE - kurzy anglického jazyka
Logo
LITE anglickou školu založil profesor Randy J. Payne, USA, Florida, na základě dlouholetých výzkumů v oblasti jazyka i lidské mysli. Sestavil program pro výuku angličtiny, který je svojí jednoduchostí a efektivností naprosto jedinečný.

To, co dělá LITE anglickou školu úspěšnou a také odlišnou od jiných standardních programů je používání tzv. studijní technologie a vyučovací technologie.

Co nejvíce oceňují studenti v LITE anglické škole?
  • "Výborná učební metoda, skvělé výsledky, konečně jsem se ROZMLUVIL! Za pět týdnů jsem se tu naučil více než za čtyři roky na střední škole."
  • "Na hodinách je báječná atmosféra, poprvé v životě se těším do školy!"
  • "Oceňuji opravdový zájem lektorů, záleží jim na našem pokroku. Zdá se mi ideální také kombinace český lektor ‚vyrostlý' v anglickém prostředí. Umí bezvadně anglicky a přitom se dokáže vžít i do českého cítění a je-li třeba, cokoli vysvětlit česky."
  • "Konečně jsem pochopila i předpřítomný čas. Žádné obšírné a složité gramatické poučky. Jednoduché větné vzorce a hned jdeme trénovat a mluvit!"

KONTAKTNÍ ADRESA:

LITE PARDUBICE o.s.
Alice Kortišová
17. listopadu 237
530 02 Pardubice
Česko (CZ)
tel: (+420) 466 500 126
fax: (+420) 466 500 126

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.lite.cz

AKTUALIZACE: Šormová Helena (INFOSYSTEM s.r.o.) org. 2, 17.07.2003 v 15:24 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule