FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Soukup & David, nakladatelství a vydavatelství, s. r. o. [ Vydavatelství a nakladatelství ]

V roce 1992 jsme se pustili do projektu popsat v Průvodcích po Čechách, Moravě a Slezsku celou naši nádhernou zemi - jako zemi zajímavé historie, unikátních památek, půvabné přírody, ale také tajemných pověstí. Snažíme se vybírat ty nejhezčí a nejzajímavější trasy, které sami procházíme - tak, aby se k Vám dostávaly opravdu aktuální informace. Budeme vděčni za každou opravu, připomínku, námět. Chystá se u Vás něco nového, co bude zajímat další turisty, tuláky, výletníky? Napište. Určitě se neztratí, rádi ji využijeme. Ostatně, postupně jsme náš program rozšířili o další řadu průvodců (barevné, místopisné) i náročnější velké publikace. Informace jsou určeny jak turistům pěším, tak těm, kteří při cestě do toho kterého regionu se neobejdou bez kola, těm, kteří holdují v zimě běžkám, vodákům, horolezcům i motoristům. Stále rozšiřujeme nabídku informací praktických - naše průvodce jsou tak rádcem všem, kteří se chtějí dobře seznámit s regionem a něco tu zažít, byť to nemusí být pokaždé právě turistický výšlap.

Průvodce po Čechách, Moravě a Slezsku i další naše tituly si samozřejmě můžete i prostřednictvím internetu objednat - rychle a za výhodných podmínek.

Vaši autoři a nakladatelé
Petr David
Vladimír Soukup

KONTAKTNÍ ADRESA:

Soukup & David, nakladatelství a vydavatelství
Bělohorská 237
110 00 Praha
Česko (CZ)
tel: (+420) 235 090 090
(+420) 235 090 091
fax: (+420) 235 090 091

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.soukup-david.cz

AKTUALIZACE: Jana Holáňová (Beskydy-Valašsko, regionální agentura CR) org. 2, 25.08.2003 v 10:30 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule