FRANCAISPOLSKIDEUTSCHENGLISHCESKYNávrat na hlavní stranu PRAHA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ KRAJ VYSOCINA PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ STREDOCESKÝ KRAJ JIHOCESKY KRAJ PLZENSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ
Návrat na hlavní stranu

Fulltext
Království perníku

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o. [ Střední škola ]

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.
Škola má za cíl v oborech Výpočetní technika a Automatizační technika vychovávat technicky zaměřené odborníky. Preferuje se zde logické myšlení, schopnosti samostatně analyzovat technické problémy a hledat jejich konkrétní řešení. Škola klade velký důraz na samostatnou činnost studentů, čímž získávají studenti potřebné zkušenosti pro praxi. Absolventi se adaptují v zaměstání většinou během několika málo dní.
V oboru Virtuální grafika je preferováno výtvarné cítění, prostorová představivost a grafický projev prostřednictvím počítače. Studenti oboru pracují v závěru studia na závěrečné práci zadávané většinou přímo z praxe a tím se profilují prourčitou oblast užité počítačové grafiky.

Ve škole má každý student přístup na celosvětovou síť INTERNET, má svoji stránku na WWW serveru školy a e-mailovou schránku pro poštu. Mnozí studenti používají ve škole počítače typu notebook. Pokud student nemá potřebné finanční prostředky na nákup tohoto počítače, používá přenosný harddisk a přenáší si svoje "počítačové prostředí" mezi školou a domovem.

Škola se zapojuje do mezinárodních projektů prostřednictvím INTERNETU a uchází se o schválení grantových projektů, úzce spolupracuje s organizacemi z praxe, např. Bohemia.Net a.s.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.
Ing. Jan Lang
Hradecká 1151
500 02 Hradec Králové
Česko (CZ)
tel: (+420) 495 518 777
fax: (+420) 495 518 778

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.ssakhk.cz

Typ záznamu: Střední škola
AKTUALIZACE: Šormová Helena (INFOSYSTEM s.r.o.) org. 2, 03.01.2004 v 22:26 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule